Akut Tandlæge Rødovre

Har du brug for en akut tandlæge i Rødovre?

Hvis du har brug for akut hjælp og vejledning skal du ringe til os! Vi har åbent døgnet rundt!

Døjer du med tandpine skal vi kontaktes med det samme – det kan fixes, og det er vigtigt at gøre. Tandpine er uden tvivl noget af det værste. vi anbefaler at du tager noget smertestillende til at slå smerten ned. Din tandpine er typisk startet fordi nerverne er udsat for bakterier. Køling mod kind kan nedsætte smerten.

En flækket tand eller krone kan være meget ubehageligt, da der typisk er direkte kontakt til nerven. Undgå derfor kolde og varme ting, og stop med at tygge med den udsatte tand. Hold områret rent, og børst ikke kraftisk. Ring til os med det samme.

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Ring i dag på 39 62 01 41

Vi er meget kvalitetsbevidste, og vores priser er altid i bund!

Vi går ind for en fuldstændig smertefri behandling!

Ring før 10:00 og få en tid allerede samme dag!

Hvad gør jeg hvis jeg skal have akut tandlæge hjælp (ringer til os)

I gamle dage skulle man selv møde op på stedet, for at få en tid hos tandlægen. Senere blev det så smart, at man kunne ringe og få en tid. Med internettets opfindelse blev dette også udviklet, så man blot kunne bestille en tid over nettet. Og i dag er det kommet så langt, at man med iphones og smartphones kan bestille tider ved hjælp af en app. Det bliver altså nemmere og nemmere at få tid hos tandlægen, men hvilken metode skal man så bruge, hvis man har brug for akut tandlæge hjælp?

For nogen vil det måske virke mest naturligt, at man bare møder op, og så venter indtil tandlægen får et lille hul i kalendere, og dermed får tid til at se dig. For andre vil det mest naturlige være, at personalet tjekker kalenderen via nettet hele tiden, og dermed går man bare ind og tager en tid. Men faktisk er det ingen af delene, der anbefales. Akut tandlæge er nemlig ikke helt det sammen, som hvis du skal til almindelig tandlæge.

Hos en akut tandlæge kan du få tid samme dag, og det er for dem, der får tandpine uden for åbningstiderne, eller hvis du har så mange smerter, at du er nødt til at komme til med det samme. Det du skal gøre er, at hvis du oplever at få brug for akut tandlæge hjælp, så skal du gribe telefonen. Du skal ringe til akut tandlægen, og på den måde få vejledning til, hvad du selv kan gøre, ligesom akut tandlægen kan vurdere, om du har behov for konsultation med det samme, eller om du selv kan holde smerten i skak, til tandlægen åbner igen.

De mange muligheder for at få en tid hos tandlægen kan altså virke forvirrende, hvis du står midt i smerten. Men nu ved du altså, at det bedste du kan gøre er at tage telefonen og ringe. Så husk det, så du ikke bliver frustreret næste gang tandpinen rammer. Så slipper du for at vente på at finde ud af, hvordan du kommer igennem til tandlægen, og du kan dermed få hjælp til smerten hurtigere. Det vil være en stor glæde for både dig, men også dine omgivelser. En tandpine kan nemlig ofte gå ud over humøret, og det er ikke sjovt for nogen. Så for at undgå det, så hav nummeret stående på din telefon, så du kan få det ordnet hurtigt.

Er uheldet ude og har du fået slået dine tænder helt eller delvist ud er det vigtigt at du opbevarer dem i rent vand. Bring dem med og det er måske muligt at sætte dem ind igen. Ring til os - vi har en akut tid klar til dig med det samme.