Akut Tandlæge København

Har du brug for en akut tandlæge i København?

Vi har åbent døgnet rundt – ring til os i dag, og få hurtig hjælp og vejledning.

Har du ekstrem tandpine skal du ringe til os med det samme. Indtil da skal du tage smertestillende medicin – husk at læse anvisningerne på pakken først. Man har ofte tandpine fordi nerverne er ramt af bakterier eller lignende. Kølende genstande mod kinden kan hjælpe mod smerten.

Hvis din tand eller krone er knækket skal du undgå koldt og varmt. Samtidig skal du undgå at tygge med den ramte tand. Forsøg at holde områret fuldstændig rent, men pas på med at børste for kraftigt. Kontakt os derefter hurtigst muligt.

Hvis dine tænder er blevet slået ud eller slået løse er det vigtigt at du opbevarer dem i rent vand. Ring til os med det samme – i nogle tilfælde kan de sættes ind igen.

 

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Ring i dag på 39 62 01 41

Behandling af akut tandpine

Hvis du vågner en morgen, og har en ulidelig smerte i tænderne er det vigtigt at kontakte en tandlæge i København. Det kan ramme lokalt, eller det kan sprede sig til hoved eller ansigt. Så kan dagen virke helt uoverskuelig. Du kan ikke få mad ned, og bare det at sige noget føles som en stor udfordring. Hvis det så oven i købet er weekend, og tandlægen først åbner igen om mandagen, så føler du måske, at gode råd er dyre. Men det er de faktisk ikke. Du kan nemlig ringe til akut tandlægen og få hjælp.

Den fungerer ligesom en lægevagt, og er til for at hjælpe dem, der har behov for hurtig behandling af akut tandpine. Det eneste du skal gøre er at ringe til akut tandlægen. Så glem e-mail og glem sms’er eller tidsbestilling over nettet. Med én enkelt opringning, kan du få hjælp med det samme.

Behandlingen er meget forskellig, alt efter hvad dit problem er. Du kan dog selv forsøge at behandle problemet. Med smertestillende medicin, kan du dæmpe smerten indtil du kan komme til tandlæge. Det er dog vigtigt at følge anvisningerne på pakkerne, da du skal undgå en overdosis. Derudover kan du holde en ispose mod kinden, så området, der er smerter i, bliver afkølet.

Hvis tandsmerterne skyldes betændelse, kan du skylle munden med klorhexidin. Det sidste skyldes ofte en visdomstand, og er derfor et problem, som mange kender til. I alle tilfælde er det vigtigt at søge tandlæge hurtigst muligt, selvom du selv kan dulme smerten. Hvis du kommer ud for et uheld, og slår en eller flere tænder ud, så skal du huske at opbevare tænderne i rent vand. I så fald kan de nemlig muligvis sættes ind igen. Hvis du ikke har et glas med rent vand i nærheden, så kan du også opbevare dem i munden, men sørg for, at du ikke sluger dem.

Disse råd til egen behandling af tandpine kan altså alle sammen udføres med ting, der kan købes i håndkøb. Det vil måske ikke tage alt smerten, men indtil du kan komme til hos tandlægen, kan det dæmpe for den. Hvis smerten er meget slem, er det en god idé at have nogen med dig hos tandlægen. Du kan nemlig godt risikere, at du skal bedøves, og så har du brug for en til at tage sig af dig og få dig hjem, fordi du selv vil være ret omtåget af bedøvelsen. Det er altså den behandling og de gode råd man generelt kan få imod tandpine. Herefter vil den enkelte behandling afhænge af situationen.