Har du brug for en tandlæge i København?

Akut tandlæge – Hvor hurtigt kan man få en tid?

Vi sidder klar - ring nu på 36 70 76 00

Tandpine rammer altid på det mest ubelejlige tidspunkter.
Når tandlægen har åbent, eller når vi bliver kaldt til tandtjek, er der aldrig noget galt, men udenfor tandlægernes åbningstid rammer alle problemerne typisk. Men du behøver ikke gå med smerterne i flere dag. Hos almindelige læger findes der en lægevagt, som står klar til at hjælpe uden for åbningstid, og det gør der faktisk også blandt tandlægerne. Her kan du også ringe uden for almindelig åbningstid. Du skal således beskrive, hvordan dine smerter er, og derfra vil du kunne få vejledning.

Hvis en akut tandlæge i København mener at det er nødvendigt, kan du komme til behandling med det samme. Du kan også bruge akut tandlægen, hvis Du får brug for at komme til tandlæge inden for almindelig åbningstid, kan du også få brug for at ringe til akut tandlægen først. Hos de fleste tandlæger er der nemlig et stramt program, og derfor er det svært at komme til samme dag. Hvis du derimod ringer til akut tandlægen, og han eller hun vurderer, at du skal til konsultation, kan du faktisk få en tid allerede samme dag, som du ringer. Du kan altså få hjælp til akutte tandpiner, og du kan endda få hjælpen samme dag.

Hvis du skal være sikker på at få tid den samme dag, skal du dog ringe inden klokken 10. Sker det senere, kan du nogle gange være heldig, men der er ikke nogen garanti for det. De fleste oplever tandpine som utroligt belastende, og som en smerte, der lægger en dæmper over alt andet. Det kan ofte opleves som om, man er pakket ind i en boble, og dermed kan man ikke fokusere på det, der ellers sker omkring en.

Det kan altså ødelægge flere dage for dig, men nu er der ingen grund til at finde sig i det længere.
Du kan altså allerede nu finde nummeret på akut tandlægen, og gemme det til en dag, hvor du får brug for det. På den måde kan du hurtigt slippe af med tandpinen, og lade hverdagen gå videre, uden at blive synderligt påvirket. Så vågner du om morgenen, og kan mærke en frygtelig smerte i tænderne, så skynd dig at gribe telefonen og ringe til en akut tandlæge, så du kan få en tid allerede samme dag. Så kan problemet løses hurtigt, og du kan komme af med smerten. Du har altså nu de samme muligheder for at få tænderne ordnet hurtigt hos tandlægen, som du har, hvis du fejler noget i resten af kroppen, og derfor ringer til vagtlægen. Nemmere bliver det ikke.